Fetiță MUȘCATĂ de CAP de un CÂINE, sub privirile MAMEI

Salt la sursă
Author:

Diana Vasilescu

– Stiri agricole – AGROTV

Scene cumplite într-o piață din Tulcea. O fetiță a fost mușcată de cap de un câine din rasa Akita sub privirile mamei ei, proprietarul încercând apoi să fugă pentru a nu fi tras la răspundere. Într-o postare pe rețelele sociale, mama fetiței acuză cadrele medicale că nu ar fi îngrijit fetița în mod corespunzător din cauză proprietarului câinelui, care ar fi fost tot medic, relatează replicaonline.ro
Iată postarea mamei nemulțumite: ”Bună ziua mămici, doresc să trag un semnal de alarmă și să vă povestesc ceea ce a pățit ieri fetița mea în Piața Civica. Așa cum am specificat eram la plimbare cu cea mică, aceasta mânca o înghețată și ne oprim pe bancă, ne așezăm și din depărtare vedem un individ ce plimba un câine (rasa Akita), se apropie și fata vrea să coboare de pe bancă și având înghețata în mână, o opresc să mi-o dea, aceasta se întoarce cu spatele, moment în care câinele o mușcă de cap.
Reușesc să scot copilul din gura javrei sunăm la politie, salvare (copilul pierdea sânge) dar domnul nepăsător încearcă să fugă cu câinele, lumea a reușit să îl oprească, între timp a venit și poliția, eu am plecat cu fata la spital iar acolo suntem preluate de o doamna doctor C. Ne întreabă cele întâmplate, domnul asistent se ocupă să curețe rănile fetei iar ea începe să scrie fără să se apropie de copil, la câteva minute intră o asistentă/îngrijitoare, care îi șoptește că fetița mea a fost mușcată de câinele doamnei doctor M. Văzând că are și alte răni copilul, normal că mă întorc la spital unde ne este refuzat controlul sau completarea fișei cu plăgile observate de mine. În concluzie, la noi animalele sunt mai protejate ca oamenii și trăim în același rahat până la gât în care pilele și funcțiile vorbesc și fac legea!”

mai 2, 2021

Comentariile sunt închise.