Bărbat împușcat în timpul unei partide de vânătoare! Intervenție de urgență a echipajului SMURD

Salt la sursă
Author:

Ionuț Fîntînă

– Stiri agricole – AGROTV

Un bărbat în vârstă de 47 de ani a fost împușcat accidental în timpul unei partide de vânătoare. Incidentul s-a produs într-o pădure de pe raza localității Rebișoara, județul Bistrița-Năsăud, conform datelor furnizate de către Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Bistrița-Năsăud.
“Astăzi, a fost sesizat prin 112, faptul că, pe raza localităţii Rebrişoara, o persoană a fost rănită la o partidă de vânătoare. Aceasta a fost preluată spre a fi transportată la spital. La faţa locului a intervenit o echipă formată din poliţişti de la Secţia 6 Poliţie Rurală Năsăud, Biroul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase şi criminalişti.
În urma primelor verificări, a fost identificată persoana rănită ca fiind un bărbat de 47 de ani, din Parva. Se pare că acesta se afla la o partidă autorizată de vânătoare, desfăşurată pe raza fondului de vânătoare nr.10 Rebrişoara, şi ar fi fost împuşcat accidental de un vânător în vârstă de 47 de ani, din Rebrişoara”, informează autoritățile.
Potrivit IPJ, bărbatul a suferit o plagă împușcată la nivelul coapsei, iar la fața locului a intervenit de urgență un echipaj SMURD. Din cauza terenului inaccesibil, echipajul de prim-ajutor a fost nevoit să se deplaseze doi kilometri pe jos. Victima a fost găsită cu o ușoară hipotermie, conștientă și cooperantă. Bărbatul a fost transportat la UPU-SMURD Bistrița pentru investigații medicale de specialitate.

ianuarie 17, 2021

Comentariile sunt închise.