Fonduri de pana la 300.000 de euro, pentru infiintarea de abatoare de capacitate mica. Cine poate accesa sprijinul

Salt la sursă
Author:

Redactor Redactor

– StiriAgricole.ro

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale anunta lansarea sesiunii de depunere a proiectelor in cadrul Masurii 4 – Investitii in active fizice – Sub-masura 4.2 – “Sprijin pentru investitii in procesarea/marketingul produselor agricole – componenta investitii in abatoare de capacitate mica in zona montana”, cu o alocare de totala de 12.930.334 euro.
Scopul submasurii 4.2 vizeaza infiintarea unitatilor de sacrificare in zona montana si a componentelor de procesare si comercializare in contextul lantului integrat, introducerea de noi tehnologii pentru dezvoltarea de noi produse si procese, aplicarea masurilor de protectie a mediului inclusiv scaderea consumului de energie si a emisiilor GES, promovarea investitiilor pentru producerea si utilizarea energiei din surse regenerabile, cresterea numarului locurilor de munca.
Beneficiarii sunt intreprinderile definite conform legislatiei nationale in vigoare, cooperativele, precum si grupurile de producatori constituite in baza legislatiei nationale in vigoare.
Rata sprijinului public nerambursabil va fi de 50% din totalul cheltuielilor eligibile pentru IMM-uri si grupuri de producatori/cooperative/societati cooperative si de 40% pentru alte intreprinderi si nu va depasi 300.000 euro/proiect.
Detaliile cu privire la conditiile de eligibilitate, tipul sprijinului si principiile de selectie le puteti regasi in Ghidul Solicitantului aferent submasurii 4.2 – „Sprijin pentru investitii in procesarea/marketingul produselor agricole – componenta investitii in abatoare de capacitate mica in zona montana”
The post Fonduri de pana la 300.000 de euro, pentru infiintarea de abatoare de capacitate mica. Cine poate accesa sprijinul first appeared on StiriAgricole.ro.

decembrie 26, 2020

Comentariile sunt închise.